Услуги

Услуги

AMADA Service: Технологията е само началото

Когато купувате машини AMADA, можете да сте сигурни, че качеството на услугата ще отговаря на технологията на машината.
От инсталация и обучение на място до поддръжка и отстаняване на повреди AMADA разполага с водещия на екип пазара, който предоставя услугите и поддръжката, за да защити вашата инвестиция през целия й живот.

Нашите услуги включват: Финанси, поддръжка на гореща линия/телефонна поддръжка, планирана поддръжка (планирано обслужване), покритие при повреда, части, инструменти, софтуер, проектиране и производство на инструменти, обучение, поддръжка на приложения и преместване на машини.
Ние сме тук, за да обслужваме и поддържаме, за да увеличим максимално вашата продуктивност.

ПОДДРЪЖКА НА КЛИЕНТИ


Сервизният център на AMADA е първата ви спирка за обслужване, поддръжка и поддръжка при повреда.
Базирани в цялата AMADA Group, нашите екипи са опитни продуктови специалисти, обучени за инсталиране, отстраняване на повреда, рутинно обслужване и софтуерна поддръжка.

ОБУЧЕНИЕ НА КЛИЕНТИ

Изчерпателните програми за обучение гарантират способността на оператора да постигне максималния потенциал на оборудването. Училищата за обучение на AMADA позволяват на клиентите да научат нови умения с темпо, подходящо за тях. Това от своя страна ще позволи на вашата компания да печели от правилното, безопасно и продуктивно използване на оборудването AMADA.

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ

AMADA предлага на потребителите на машини за ламарина повече възможности за финансиране от всякога, така че никога не е било по-лесно да се възползвате от предимствата на машина AMADA. Ние работим заедно с нашите клиенти, за да им помогнем да растат и да бъдат успешни.

ЛОГИСТИКА

Открийте нашите логистични услуги, от проверката до монтажа.

Употребявани машини

Подмяна на вашата съществуваща машина AMADA при изгодни условия

Винаги се стремите да постигнете максимални резултати с актуалната технология? Това изисква оптимизиране на машините и периодичното им обновяване. Ние ще Ви консултираме индивидуално и ще Ви предложим атрактивни условия за замяна на Вашите съществуващи машини с нова машина AMADA.