Автоматика

Автоматика

Решенията за автоматизация на AMADA са компактни и модулни, за да можете да извлечете максимума от вашата комбинирана машина

AMADA предлага най-добрите решения за автоматизация на комбинирани машини. Нашите системи са компактни и модулни и могат да се адаптират към Вашите производствени нужди, така че да можете да извлечете максимума от вашата комбинирана машина.

Решенията за автоматизация на AMADA за лазерни машини са компактни и модулни, за да можете да извлечете максимума от вашата машина

Решенията за автоматизация на AMADA за лазерни машини са компактни и модулни, за да извлечете максимума от вашата машина
AMADA предлага най-добрите решения за автоматизация на лазерни машини, проектирани и произведени специално за вашата фабрика. Нашите автоматизирани системи са компактни и модулни и могат да се адаптират към вашите производствени нужди, така че да можете да извлечете максимума от вашата лазерна машина.

Решенията за автоматизация на AMADA са компактни и модулни, за да можете да извлечете максимума от Вашата щанц преса

AMADA предлага най-добрите решения за автоматизация за щанц преси, разработени и произведени специално за Вашето предприятие. Нашите автоматизирани системи са компактни и модулни и могат да се адаптират към Вашите производствени нужди, така че да можете да извлечете максимума от вашата щанц преса.

Индивидуални складови решения с модулни автоматизирани системи за съхранение

AMADA предлага най-добрите автоматични решения, проектирани и произведени специално за Вашето производство. Нашето предложение за автоматично съхранение е компактно и модулно и може да се адаптира към вашите производствени нужди. Конфигурацията за съхранение може да се персонализира и да бъде съобразена с Вашето предприятие.
Компактната система за съхранение AMADA CS е модулна система за автоматизация, осигуряваща гъвкаво автоматизирано производство. CS предлага централизирана обработка и съхранение на суровини и изрезки, както и непрекъснато производство. AMADA CS е цялостното решение за автоматизация за поддържане на постоянен поток от материал преди, по време и след процеса на обработка.