Бързо и точно, ергономично и компактно – умните абкант решения

Серво-електрическа преса EG-4010

В допълнение към това, EG-4010 привлича с това, че е изключително лесен за употреба. Оборудван с AMNC 3i Control, моделът Ви предоставя интуитивен графичен потребителски интерфейс. Наличието на сгъваем работен плот осигурява ергономично работно място и приятна работна атмосфера. В резултат на това се намаляват нивата на умора и стрес, което е предпоставка за качество и продуктивност през целия работен ден.Пресата EG-4010 на AMADA е смарт решение за производството на малки детайли от листов материал, които изискват висока степен на прецизност. Компактната машина от серията EG е оборудвана с патентованата ни DSP (Dual Servo Press – двойно серво преса) система на задвижване, коята комбинира прецизност, ефикасност и ергономичност. Двете електрически задвижвания за вяска от осите гарантират както интензивна динамичност при високи скорости, така и огромно съкращаване на оперативни разходи.

Оборудван с INDUSTRY 4.0

Моделът EG-4010 е съвместим с AMNC 3i контролер и лесно може да бъде програмиран дори от разстояние с цел увеличаване на продуктивността. Добавянето на баркод програма, 3D визуализация и навигатор за инструментите допълнително улесняват боравенето с машината.

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.