CNC щанц машина от серия AC

CNC щанц машината от серията AC – интелигентност и иновация от най-високо ниво

За повече от четири деситилетия Амада е символ на най-високо качество и ефективност в сферата на машинните инструменти. През това време Амада постепенно интегрира теоритичните познания и практически опит във всичките си продукти. Иновациите, които въвеждат, винаги са ориентирани директно към нуждите и изискванията на клиентите, Следователно, AC серията щанц машини представлява поредния крайъгълен камък в CNC щанц технологиите.

 

Моделите на AC серията са икономични и с изключително висока продуктивност. Техният серво мотор от най-ново поколение комбинира всички предимства на механичната щанц технология със скоростта и гъвкавостта на високоскоростните хидравлични щанц преси. Доказаният във времето AMNC контролер осигурява максимална прецизност като същевременно с това е много лесен за работа. В допълнение, стандартните спецификации на моделите AC-255 NT и AC-2510 NT задоволяват почти всички нужди на клиентите.

 

Ефективност и производителност за вашия успех

Серво-електрическото задвижване на серията AC CNC щанц машини отваря съвсем нови перспективи при обработката на листов материал. Двата налични CNC модела AC-255 NT и AC-2510 NT щанц преси се отличават с изключително високо съотношение между цена и продуктивност.

Благодарение на AC CNC серията щанц машини, клиентът може да увеличи скоростта на производство и да спечели от прецизността и функционалността на намаленото време за настройка и по-ниските оперативни разходи.

Изключителната технология осигурява най-висока функционалност и продуктивност. Серията AC CNC щанц машини са се доказали безупречно във времето при тежки работни условия.

Стандартната спецификация на серията AC CNC щанц преси включва набор от незаменими характеристики, като в допълнение множество други добавки могат да я направят още по-гъвкава и продуктивна.

Лесно управление с удобно меню, което значително увеличава цялостната продуктивност.

 

CNC щанц машина с максимална ефективност на разходите

Наред с останалите характеристики, високото отношение между цена и продуктивност на серията CNC щанц преси е резултат на ниските оперативни разходи, както и липсата на разходи по поддръжка и/или нефункционалност. Значително по-широкият обхват на приложение на тази серия допълнително допринася за високата ефективност и ниските разходи.

Високо икономични CNC щанц преси, максимално удобни за работа и настройка

Заедно със сервоелектрическото задвижване с висока точност, доказаната във времето мостова рамка е ключова характеристика, гарантираща резултати с високо качество, дори и след години експлоатация.

 

Силна в спестяването на енергия

Сервоелектрическото задвижване комбинира най-висока продуктивност с възможно най-ниски оперативни разходи. Този тип задвижване се е доказал в течение на много опити с над 100 милиона работни цикъла. За разлика от вече познатите проблеми, свързани с конвенционалния процес на щанцоване, то сервоелектрически задвижваните щанц машини нямат аналог. Тази технология няма никакви недостатъци.

Например, мощността за 3.5 kW задвижване е респективно 0.7 kW в режим на готовност и следователно е значително по-малко в сравнение с мощността, консумирана от съответната хидравлична щанц преса. Един от най-големите фактори при пестенето на енергия е иновативната концепция за възстановяване на мощността. Излишната енергия при процеса на щанцоване се буферира и се използва за повторно ускорение.

 

Надеждност на работния процес

Две налични системи за отстраняване на заготовките при щанцоване.

Те осигуряват по-висока надеждност на работния процес за CNC щанц машините.

Отстраняването на заготовките с вакуум позволява безопасното отстраняване на заготовките по време на високоскоростния процес на щанцоване и така се избягва нарушаването на целостта на готовите елементи.

Защита от надраскване

Серията AC CNC щанц машини разполагат със система за почистване на заготовките от стружки, което ги предпазва от надраскване. Тази функция може да бъде управлявана с програма.

 

CNC щанц преси с изключителни характеристики:

Маса с четки;

Повдигаща маса с четки;

Сензори за деформации на листа;

Отделяне на елементите с вакуум;

Работен отвор 300x300mm;

Интерфейс с управление на конвейрна лента;

Интерфейс за автоматизация.

 

Разширени функционалности за CNC машината:

Инструмент за работен отвор – ефективен за обработка на малки детайли;

Инструмент за поставяне – равномерно щанцоване от всеки един ъгъл;

Маркиране – буквено и цифрово маркиране с до 900 удара в минута;

Създаване на малки детайли без допълнителни работни цикли.

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.