Абкант преса HFE M2

HFE M2 абкант преса с AB Pad EVOLUTION контролер

 

Серията HFE M2 абкант преси предлага изключително широк спектър от сила на натиск и дължина на гредата и е забележителна с нивата си на енергийна ефективност. Конкретно за потребителя това означава: висок потенциал за значително по-ниски разходи без значение от размера на поръчката.

 

 

AB Pad EVOLUTION контролер

AB Pad EVOLUTION контролерът (подобрена модификация на AB Pad контролера) представя нов интуитивен интерфейс оператор-машина, основан на тъч скрийн технология. Опитът и грижата за разработване на ергономичен дизайн се комбинират в идеята да бъде създаден един опростен, лесен за употреба и ефективен интерфейс. Има възможност за отдалечен мониторинг на операциите, извършвани от машината, програмен трансфер и осъществяване на диагностика.

 

Система за проследяване на листовия материал:

Подобрява точността и безопасността на работа;

Особено подходяща за големи и тежки елементи;

Подпомага оператора;

Елиминира необходимостта от втори оператор.

 

 

Delta X маркер

Удобна характеристика при огъване на асиметрични елементи

 

Корекция на ъгъла BI-J (Индикатор на огъване)

Измерване на ъгъла на огъване директно по време на самия процес

Независимо регулиране на отката по време на процеса на огъване

Подходящо за V-образни форми от 6 до 40 mm

Изключителна прецизност

 

AB Pad Evolution

AB Pad Evolution NC контролерът е подобрена модификация на AB Pad контролера

AB Pad EVOLUTION контролерът представя нов интуитивен интерфейс оператор-машина, основан на тъч скрийн технология. Опитът и грижата за разработване на ергономичен дизайн се комбинират в идеята да бъде създаден един опростен, лесен за употреба и ефективен интерфейс. Има възможност за отдалечен мониторинг на операциите, извършвани от машината, програмен трансфер и осъществяване на диагностика.

 

 

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.