Абкант преса AG Rm

Иновативна автоматизирана система за огъване, използваща роботни технологии

Роботът HG-1303 Rm е първоначално конструиран с идеята за обработка на големи елементи. Щипците, които са налични в четири различни размера, се сменят автоматично.

HG-1303 абкант пресата сама по себе си гарантира изключителна прецизност по време на изработването на дълги детайли, благодарение на прецизната система на долната греда и действащата система за измерване на ъглите.

 

 

Огромен потенциал

Серията HG сервохидравлични абкант преси, която е резултат от комбинацията на автоматична роботизирана система с модерна абкант преса, предлага огромен потенциал що се касае до продуктивност. В зависимост от тяхната сфера на приложение, системата разполага с допълнителни възможности за автоматизация, които повишават прецизността и надеждността на работния процес от една страна. От друга, те спомагат за ограничаване на времето за настройка за инструментите. Те могат да бъдат използвани за рентабилното произвоство на миниатюрни детайли.

 

Системата използва 6-осев робот, който се движи по линейна писта по цялото продължение на абкант пресата и може да бъде товарен и разтоварван в различни положения в зависимост от изискванията на заданието. Наред с това, моделът HG-1003 ARs разполага с подобрена система на сервоуправление, която е преработена от АМАДА с цел да предостави още по-висока прецизност при изпъление. Вместо две, сега има три засечки: две както преди за настройка на дълбочината на елемента и трета за странично изравняване. При необходимост, мигновено се нанасят автоматични корекции едновременно по X и Y осите.

 

  HG-1303 Rm
Press force 1300 kN
Beam length 3110 mm
Open height 520 mm
Approach speed 220 mm/s
Bending speed 20 mm/s
Return speed 220 mm/s
Maximum part size 2500 x 1250 mm
Roboter payload
(part + gripper)
max. 80 kg
Gripper changing system max. 4 grippers

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.