AMADA GmbH Germany
"Фокс Лазер" ЕООД гр. София
"Мони 83" ЕООД гр. Карлово
"Метал Ин" OOД гр. Пловдив
"Родина Хасково" АД гр. Хасково
"Дебулко" ООД гр. София
Фирма КОЛХИДА МЕТАЛ АД е основана през 1992 год. в гр. Перник, България. Фирмата е специализирана в разработване, производство и продажби на метални конструкции и халета, еластични предпазни огради /мантинели/ и съоръжения за пътното строителство ,оградни мрежи и пана , всички видове контейнери за отпадъци, изделия за селското стопанство и други.
Фирма ЦЕЯН ООД е основана през 2004г. От 2007г. насочваме усилията си към услугата "лазерно рязане" и обработка на метали.
AК Електрик“ АД е част AQ GROUP AB (Швеция), която е световен производител на части и системи за промишлени клиенти с високи изисквания. 
Основния предмет на дейност на "Балкан Стийл Инжинеринг" ООД е търговия със стомана и стоманени изделия, определени процеси на студена обработка на метали, производство на метални профили за сухо строителство и изолационни панели.
ирма „Техно-Йота 2001” ЕООД повече от 10 години е специализирана в производството на детайли и заготовки, заварени конструкции и възли, както и метални изделия за общо и специално предназначение от неръждаема и черна ламарини с различни дебелини
 “ПРОМЕТ” - лидер в производството на сейфове и метални офис мебели в Източна Европа.
ЕЛДОМИНВЕСТ ООД е създадено през 1987 г. За двадесет и девет години компанията се утвърди като едно от най-успешните предприятия в България и се превърна в лидер в производството и търговията с електродомакински и газови уреди в страната.
Фирма РИС - ВВ ЕООД разполага с най-съвременна техника за изработване на всички елементи от строителната арматура.